Ах, как искам да ти се случа,
със силата на всички урагани да те връхлетя!
Ах, в очите ти искра да видя - ще я заключа!
Имай търпение - ще дойда с любовта!
Ще видиш ти... макар и да не вярваш,
че има чувства - истински и чисти!
Редом с любовта, ще вървиш - ще й вярваш
и от сърцето ти никой няма да я измести!
Моля се... да имам силата,
първа да дойда и всички да изпреваря,
преди да ти откъснат крилата,
преди да бъде късно да те изправя!
Моля се, моля се... за любовта си!
Когато усетиш, че към тебе приближава -
не бягай - грабни я и я подари на сърцето си...
то наистина я заслужава!!!
© Мария Всички права запазени