Говориш ми и аз ти вярвам -
духовно си се преродил.
Преражданиците навярно
са твой, нeстихващ водевил.
Говориш ми и аз ти вярвам,
че Разум висш те посетил,
прозрения са ти израснали
след онзи - маратон делир.
Говориш ми и аз ти вярвам,
как зорлен си обърнал две,
разказвал си им за ремонта,
Джак Даниелса бил менте.
Приятно ми е да разказваш
за твойте нови светове.
Ах, как ти вярвам, чак повярвах,
че котка риба не яде.
© Ивон Всички права запазени
Ах, направо ме уби с този финал, Ив. И аз май повярвах