30.12.2020 г., 17:18 ч.

Ако 

  Поезия
230 0 0

 

Ако ти помогнеш-не напомняй
Ако ти помогнат-разкажи
красивите моменти ти запомняй
а лошите ги забрави.

Когато обич притежаваш
ти нямаш нужда от промяна.
На хората със шепи даваш
душата ти е... тъй засмяна.

С доброто си и независим
от никого не си зависим.
Човек до себе си обичай
обичаш ли го-не отричай.

Когато всеки ден си отзивчив
и не говориш ти на хаос.
Тогава- другият до тебе е щастлив
целувка получаваш за аплаус.

Не пропилявай си живота мълчаливо
налей си старо вино и запей.
И прегърни я силно и свенливо
а дните си със радост изживей

Ако желаеш ти да си щастлив
премахни всяка своя лоша мисъл.
Така ще се почувстваш жив
живота ти ще има смисъл.

 

9.11.2020г

 

Елица Барякова.

© Елица Барякова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??