Ако си тръгна утре
и взема всяка топлинка
от празните ти длани,
косите си ако сбера,
дъха от нашите целувки
взема с мен,
и с всяка стъпка се
изтръгвам безвъзвратно,
ще помниш ли, че вчера
още си обичал?
Н.
27.12.2008г.
© Адриана Всички права запазени
Пишеш прекрастно, вече втори стих ти прочитам и съм очарован.