Ако ти си небе,
аз птица ще бъда
и на мойте криле
светлината ще нося.
Ако ти си земя,
аз цвете ще бъда
и във мойте нозе
топлината ще пазя.
Ако вятър си ти,
аз ще бъда море
и в мойте вълни
ще се превърнем в пяна...
© Милена Захариева Всички права запазени