Ден първи:
Сълзи. Безсъние. Тъга.
Ядосване. Преглъщане. Вода.
Сълзи. Приседнала храна.
Спомени. Сълзи. И пак тъга.
Ден втори:
Сълзи. Боли. Безсъние. Болка.
Неподвижност. Мълчаливост. Самота.
Сълзи. Спомени. Подремване. Живота.
Въздишка. Осъзнаване. Повдигната глава.
Ден трети:
Носталгия. Смирение. Вдъхновение. Надежда.
Реалност. Ежедневие. Разсейване. Подредба.
Сивота. Празнина. Копнежи. Самота.
Отпадналост. Болка. Сън и топлина.
Ден четвърти:
Събуждане. Спокойствие. Разбиране. Храна.
Амбиции. Смелост. Слънце. Красота.
Приемане. Оставяне. Забравяне. Сега.
Живот. Надежда. Оптимизъм в самота.
Ден пети:
Завръщане. Поглъщане. Пресвиване. Боли.
Познатото лице. Ръце. Очи.
Сърцето бие. Без думи. Със сълзи.
Завръщане. При мен се върна ти.
Ден шести:
Объркване. Замайване. Оплитане. Отново.
Повярване. Омайване. Няма нищо ново.
Щастие. Вяра. Сила пак чрез слово.
Думи. Шепот. Без сълзи. Почти поправена. Готово!
Ден седми:
Всичко се оправи. Слънце заблестя.
Болката забравих и върнах си гласа.
Един човек се върна, а всичко завъртя:
той за мен е муза, щастие и светлина!
© Мира Всички права запазени