Ако исках стих на теб да посветя,
той нямаше да е такъв от думи,
щеше да е в пролетен букет цветя,
защото иначе ще се изтрие с гума.
Ако исках стих на теб да посветя,
щеше да е в моето сърце, момиче,
понеже истински така летя,
когато аз без думи те обичам!
Прекрасно!