А КО ИСКАШ Д А С М Е Д В А М А
Лъх от рози изпрати ми,
слънчев празник сътвори ми,
две звънчета полудели,
от цвят – пролетни дантели.
Много, за да те обичам,
направи след теб да тичам –
влюбена на твойто рамо
ще почивам с нежност само.
Ако искаш да сме двама
с нашата любов голяма,
то от обич отмалели
нека се запалим цели!
И пожарът да не гасне,
а в сърцето все да расне!
пламъкът да се превръща
в обич чиста, всемогъща..
© Стойна Димова Всички права запазени