Ако ме искаш - пожелай ме!
Ако ме търсиш - в синята болка ме намери.
Ако ме мразиш - мрази ме!
В парчета стъкла споменът превърни.
Ако ме носиш в сърцето си...
Дълбоко навътре ме запази!
Там ме жадувай - и към мен идвай ти!
Ако ме искаш наистина...
То тогава не вярвай на сънища.
Наяве своята любов покажи!
Като бяла магия - толкова искрена
и жарава, която гори!...
© Сиана Петкова Всички права запазени