Автор: Генка Богданова
Аз не съм тиха, кротка женица
с характер мил, сговорчив.
В мене живеят и вятър, и птица,
блика извор – сладко-горчив.
Ако си жаден, отпивай от мене,
ще утоля щедро жаждата твоя.
Жива вода, но и сълзи солени
ще отпиваш ти от любовта моя.
Ако имаш крила, догони ме,
ще летим с теб – крило до крило.
Аз съм пламък, без страх докосни ме,
аз съм лек против скука и зло.
Ако ме искаш такава, вземи ме!
Аз ще бъда такава до край.
Татуирай душата си с моето име,
що е щастие с мене узнай!
© Генка Богданова Всички права запазени