Ако ме искаш само
Обичам те.
Не ме упреквай за мълчанието
и аз съзнавам, че е глупаво,
но избор нямам -
страхът от отговора ти сковава думите.
Обичам те.
Дори и да мълча, не се съмнявай!
Почувствай го! Дори и по звъна по телефона само
или в дъха ми...
Просто го почувствай!
Обичам те.
И ако искаш, ще ме чуеш,
дори и думичка да не отроня,
щом сетива за мен отвориш,
пред теб ще бъда цяла, но...
ако ме искаш само.
© Виктория Всички права запазени