Ако не е любов, не знам какво е,
но силно във сърцето ми гори
и чувствам тази силната потребност
да гледам винаги във твоите очи.
Ако не е любов, не знам какво е,
но има толкоз силна власт!
Може да ме мята, да ме заблуждава,
че навсякъде говори твоят глас!
Ако не е любов, не знам какво е,
безпощадно е, не ми прощава,
а мисълта, че може да съм с друг,
ми се струва странна и ме отвращава!
Ако не е любов, не знам какво е,
но вече ми е трудно да заспивам,
и всеки миг далеч от теб
започвам силно да презирам!
Ако не е любов, не знам какво е,
но чувствам се безсилна пред това!
Ако не любов, не мога да се боря
срещу нещо по-силно от любовта!
© Антониа Димитрова Всички права запазени