7.05.2010 г., 0:20 ч.

Ако реша да се върна 

  Поезия » Любовна
622 0 3

Не трябва пак да се връщам
там, където всичко раздавах
и на удара с обич отвръщах -
там, откъдето избягах.

 

Там, където вечно е зима
и вечно е мрачно и пусто -
място само за себе си имаш
и нямаш нужда от моите чувства.

 

Ала все се объркват нещата -

знам, че някога, някак внезапно
ще ме люшне към тебе съдбата
и ще ме върне обратно.

 

Ще се срещнем на същото място,
ти ще носиш същата блуза.
Ако тръгна към теб със целувка -
подай ми едната си буза.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??