Ще умра и ще сложа края,
ще умра и няма да се мъча заради теб най-накрая,
ще сложа край и всичко ще забравя,
в рая ще живея и теб ще гледам отгоре -
как разбиваш чуждите рца,
как забравяш толкова лесно за мен и любовта,
която толкова време изпивах към тебе.
Вечна беше любовта ми,
вечно бе ти в ума ми, но сега умирам и теб те няма,
сега разбивам на късчета
любовта и сърцето си, няма да те има вече в мен,
аз ще съм просто кубче лед,
ще отлитна в небесата и оттам ще гледам
как разбиваш на другите сърцата!
Пиша го, ако някога стане нещо с мен. ;(
© Албена Петрова Всички права запазени
я се стегни и излез навън