Ако съм грешна дума –
изтрий ме.
Ако съм пълна чаша –
изпий ме.
Ако съм вещ ненужна –
хвърли ме.
Ако съм книга скучна -
без име.
НО НЕ СЪМ!
Трябва да проумееш,
че на този свят с хора живееш
и не можеш жестоко да съдиш,
без самият осъден да бъдеш.
И не можеш
от плът и от кръв
да изваеш човека такъв,
какъвто на теб ти прилича.
Щом променя, човек НЕ обича!
10. 02. 2002
© Александра Симеонова Всички права запазени
!!!
Браво!