19.06.2014 г., 18:04 ч.

Ако те срещна... 

  Поезия » Любовна
447 0 2





Ако те срещна,

само ще те гледам –

със поглед жаден,

ненаситно нежен.

И дълго, дълго,

взряла в теб душата,

за всичко друго

мигом ще забравя!

 

Да можех само...

само да те срещна...

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??