14.10.2012 г., 14:10 ч.

Ако всичко беше простота… 

  Поезия
427 0 2

Сложен свят. Премного пътища,
които водят към едно и също.
Намирам се сама и скитаща,
вървя напред, назад се връщам.

 

Преплетен свят. С много пластове,
с много грим, с много руж.
В този свят за миг порастваме,
дъги заменя силен дъжд.

 

Изкуствен свят. С премного маски,
със твърде малко красота.
Ако можех всичко да премахна…
ако всичко беше простота…

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??