Ако знаех, че ти ме обичаш,
ако знаех, че мислиш за мен,
ако знаех, че си ми го показвал,
всяка нощ и всеки ден.
Щях за теб да постеля пътека,
щях за теб да посея цветя,
щях във пазва да скътам за тебе
много любов и малко тъга.
Щях да дотичам гола и дива,
само по риза с разпиляна коса.
И от страстта ти до кръв щях да пия,
утолявайки безсрамно глада.
Ако знаех... само ако знаех,
че с безразличие любовта си обличал,
бих ѝ показала на невъзможността ти,
че напук на всичко, аз... просто те обичам.
© Сиси Сиси Всички права запазени