Ако знам какво е любов то е заради теб,
узнах как да чувствам и как да не искам да губя,
видях душата отвътре и не искам да излизам навън,
чух гласът на обичания
и не можех да спра да обичам,
край не съществува във времето,
защото времето тече само за влюбения,
а за другия трепти относително.
Злобните хора зачеркнах
и наметнах гърба с любовта ти,
ако знам какво е любов, то е заради теб.
© Илияна Димова Всички права запазени