Човекът вярва в разни чудеса.
Едната вяра всъщност го крепи.
Съвсем нормално впрочем е това.
Така е днес. Било е и преди.
И нека колелото се върти.
Тревогите под камък да заспят.
А всичките несбъднати мечти.
Като реалност да се появят.
Очакване за нови чудеса.
Лавина от усмивки и възторг.
Е нашият водител през света.
Даденост за нас от Господ Бог.
Амин за нашият красив живот!
© Валентин Йорданов Всички права запазени
Честита и благосповена!!