7.01.2014 г., 22:18 ч.  

Актуалността на Ботев 

  Поезия » Гражданска
468 0 0

Той падна за правда и за свобода,

но продължи теглото на народа!

Силният продължава да го смуче,

даже третира го почти като куче,

добър човек е, сиромаси не оставя -

той да ги тъпче и мачка не забравя!

Неправда царува и до ден днешен,

тъй върви този свят зъл, грешен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??