„ALL INCLUSIVE“
Мастичка блага на кристали
събужда спомени заспали,
когато ментичка добавя
„облаче“ да си направя,
все ми е едно дали,
слънце грее, дъжд вали.
Под чардака със липата,
опнал съм си аз краката
на люлеещият стол,
а край мен мушици бол.
Бол са, щото съм на село,
заран буди ме петело.
Десет пъти кукурига,
че закуската пристига.
Сетне малко фитнес с кофите,
във градината с картофите,
после и на СПА отивам
патладжана да поливам.
Ей го на! Стана обяд,
с аперитивче за разяд,
под асмичката на сянка
и после...
една съчка дрямка.
Като стане икиндия
на прасето дам помия,
пък съпругата ми сладка
нарязала е веч` салатка.
А в гърнето къкри боба
с раздумка чак до късна доба
и съм братче по-щастлив
от на хотел с „ОЛ ИНКЛУЗИВ“.
Авт. Весо: 27.07.2018г.
© Веселин Христов Всички права запазени