Албума стар разгръщам днес,
на този празник светъл,
като уличен пес
овехтяла изтривалка донесъл
да се стопли в студения ден.
Снимките разпилени на пода лежат,
малки частици от житейския пъзел,
а чувствата в мен напират и крещят,
да ги подредя дори не умея.© Ливия Радева Всички права запазени