безжичен вятър
бутони от миди
рингтон на чайки
изчакващо повикване
с глас на русалки
морето звъни
от мобилния си рапан
(с кристали не от Сваровски
а от Седефски)
има хилядолетия
безплатни минути
без такса
без абонамент
или дòговорен капан