АМЕРИКАНСКИ ПРЕЛЕСТИ
по филма "Американски прелести"
Той имаше всичко:
- жена,
(която не го разбира)
- дъщеря,
(която не разбира)
- работа,
(която не избира)
- къща,
(която все още изплаща)
- кола,
(нова, но не и любимата му)
Той нямаше себе си.
(единствено със себе си беше под душа)
А в душата му желания смътни
нашепват:
- Заложи! Заложи на себе си!
Повярва и ги послуша...
И го взеха мътните...
(застреляха го)
Прелестно, по американски!
© Бина Влади Всички права запазени