Ах, сладките пролетни дни,
кога ще се върнат, кажи ми?
Как искам аз буйни води
да блеснат край ширнали ниви.
Спокоен да бъде сънят,
а пътят - отрупан със рози
и млади мадони да бдят
със обич над своите рожби!
По-хубав от пролетен ден
да бъде животът прекрасен!
От честни ръце сътворен...
И никога нека не гасне!
АМИН ! ! !
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени