Ще скрия във очите Любовта!
Чрез тях се взирам
да търся Истинската... Докога?
Амулет за сбъдване избирам!
Със прах вълшебен сме орисани, а тя
на всеки е потребна!
В морето всеки търси своя фар-съдба,
с надеждата да е вълшебна!
Взаимността е шанс за Любовта
и липсата ú натежава.
Споделяш чувствата? Магия е това!
Разцъфваме - с това ни награждава.
Съгласни сме любими да ни палят,
поръсени с прашец от Обичта
и пламъци да ни изгарят,
щом път сме дали на искреността.
© Петя Кръстева Всички права запазени