27.05.2014 г., 14:02 ч.

Андреас и Ива 

  Поезия » Гражданска
335 0 0

на моите внуци

 

Посрещат ме внуците мили

и гледат ме право в очи.

Питат дали сме роднини,

отворили леко врати!?

 

А толкоз далечни от мене

за тях съм просто роднина...

Тежи ми, тежи ми от време,

отдавна живеят в чужбина!

 

Искрени чувства аз имам

към моите, скъпи деца.

Подаръка тихо се вземат.

Сравнявам ги аз със слънца...

 

Поглеждат се скришом от мене

и думите крият в уста.

Тежи ми, тежи ми от време

и чувам ,,грасиас,, едва, едва.

 

Какво да ме радва сега

на срещата бърза с децата.

Очите ми пълни с вода

За тях си оставам роднина!

 

Единствена моя утеха.

Ще мине цяла година!

Децата нали ме приеха.

Ще дойда отново в чужбина!

5 октомври 2011

 

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??