АНЕКДОТ
В "Правда" няма известия,
в "Известия" няма правда,
в АДА няма есперанса,
в РАЯ няма конфианса…
В Европа няма доверие,
в Пъкъла няма преддверие,
за робите няма училище,
само плебейско чистилище…
есперанса – надежда
конфианса - доверие
© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени