Прекрасна, в светъл цвят,
ти стопляш моето сърце.
И аз виждам лъча свят,
сияещ от ангелско лице.
И в приказни мечти унесен,
аз виждам неземна красота.
Животът кратък е, но хубав като песен,
далеч от бедуинска пустота.
© Георги Всички права запазени