Децата са най-невинните създания,
ангели са те на тази земя.
Нямат мръсни подсъзнания,
като китайски порцелан е тяхната душа.
Да те лъжат в очите за тях е непривично,
умеят да обичат безкористно те.
Искат да са обичани, това е логично,
напълно се оставят в нашите ръце.
От обич са създадени и от обич имат нужда,
искат единствено само това.
Децата обичта във нас събуждат,
която запълва нашите сърца.
© Роза Лилиева Всички права запазени
за децата, звучи много искренно, и съдържа
красиво послание! Поздрави!