22.05.2007 г., 15:52 ч.

Ангелите плачат 

  Поезия
636 0 2
Имаш идеалният живот
и никой не би могъл
да го разруши, но какво
сънуваш нощем?
Зная, че плачеш в
леглото си, ти си толкова
самотна, искаш просто
някой да те обича.
Защо да бъдеш част от мен,
да живееш в моят свят?
Нима аз мога да запълня
празнината в теб или само
искаш някой да те утеши за
да не чувстваш поне за миг
тази болка. Би ли понесла да
те обичам, мразя, убия и спася?
Знаеше ли, че и ангелите плачат?
Аз знам, че се будиш с писък
от съня и просто търсиш
рамо да поплачеш.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятно е има много смисъл!!!И АНГЕЛИТЕ ПЛАчАТ ЗАщОТО И ТЕ ИМАТ ДУшИ, А ВСИчКО КОЕТО Е ОБРЕчЕНО ДА СЪщЕСТВУВА ИМА СВОЙСТВОТО ДА чУВСТВА.НИЕ САМИТЕ СМЕ АНГЕЛИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕБЕ СИ чРЕЗ ЛюБОВТА, А ПОНЯКОГА ЗАБРАВЯМЕ,чЕ ТЯ Е ВЪТРЕ В НАС, А НЕ ОТВЪН!
  • Страхотно е! Уникално!!!
Предложения
: ??:??