Малко момиче, с кукленска красота,
върви на крачка след вас.
Дяволито в кръг се върти, в разхвърляни мисли се спъва.
Изрисувано лице, с ангелска чистота,
губи сълзи близо до вас.
Плахо тайни мълви, бездиханно в движенията си остава.
Смело дете, с произход от небесата,
търси своето минало между вас,
защото нейните рози отнехте,на бонбон с аромата.
© Емили Всички права запазени