Хиляди звезди в нощта –
туй си ти, туй е любовта,
и нека ти – прекрасен цвят,
на красота и доброта богат,
ти – ангел, що далеч си от всяко зло,
в жега да лъхаш хлад по моето чело,
да ме спасиш от болка и самота –
ти – ангелът на нежността...
© Георги Всички права запазени