Няма капки дъжд по кожата на Анна.
Това е само изпотяващият си се пълен, ужасяващ страх.
Тъжно е това.
Пусни го, Анна, пусни го да те хване!
Няма бягство от обичан, Анна!
Той ще е със тебe ден и нощ.
Страх те е, но нека да те хване!
Да те милва, да те люби цяла нощ!
После ще си тръгне и ще е със друга Анна.
Ти прости му, Анна.
На обичан се прощава, Анна.
И да не забравиш, пак прости му без да го наказваш, Анна!
Наказанията ги измисля друг.
© Никол Всички права запазени