Създаде ме!
Защо?
Живея като шифър.
Обичаш ли ме? Не?!
Нищо! - пореден удар.
Не искай прошка,
щом милост не показа.
Присъдата е тежка,
за нашата омраза.
Обидата ще пари,
без огън - със сълзи.
И нощните кошмари
ще оставят белези.
Но ти тръгвай!
Mea culpa! Край!
Аз ще остана да допиша.
Ехо, музо! - още диша.
© Нели Асенова Всички права запазени