Анонимно...
Няма как да те забравя...
Уханието и усещането ти,
мислите и мечтите ти,
всичко остава в мен...
Накара ме и ме научи
да мечтая будна.
Да летя без крила.
Да потъвам във сълзи,
да крещя в тишината,
да се смея и вдъхновявам,
да полудявам без лимити,
да дишам под водата,
да вървя по огъня...
да преминавам всяко дъно
и всеки един лабиринт,
от щастието да те обичам...
© Лили Вълчева Всички права запазени
Големи прегръдки! ❤