Идеално начало на зимата -
Да поемем в различни следи...
С незаглъхнали песни по устните,
С изчервени от вино страни.
Ами... Толкоз.
Замразени снежинки от утрото -
Ще отлитнем с полярния вятър,
Аз - така и не запалих камината,
Ти... Така и не отвори вратата.
© Боромир Всички права запазени