Реформа
проформа,
злоидейна,
криводейна.
Комисиони
вместо закони.
За промяна
в институция
трябва смяна
на кютюци, я.
Вика приватизаторът:
„Дръжте приватизатора!“.
Ужасен подлец,
опасен хитрец,
ама и наглец,
в офис обител
става вредител,
от чуждата стойност
краде непристойно.
Комплекси от тип затворен -
гета за е кой по-горен.
Всеки хлопатар -
дрънкащ главатар.
Върви, културо извратена,
с чалгата, таз сила нова,
към профанация,
не демокрация,
но излагация
изпод корпорация
за експлоатация...
© Стефан Василкин Всички права запазени