Пуйетеси, пуйетеси,
чета ви стихчетата секси
и питам са Дали в реало
ги сбъдвате с горещо тяло?...
Дали там редите куплети,
че требат полови атлети
със дозите ви вдъхновение
да бъдат винаги в течение...
И уж се имам за атлет,
но още в петия куплет,
че требе друг да ме смени -
До там ще съм, уви, уви...
А чел съм ви дори поеми
от Илияда по-големи,
та питам са Кой ви смогва
там дето шут е даже лорда?...
Е, явно има и шампиони
със Музове за милиони,
щом толкова ви вдъхновяват
и крила-чаршафи дават...
С такива как да са сравнявам?
До пет куплета вдъхновявам!
Нататъка, която сака,
от мен и дума да не чака!
Засрамен, тук перо прибирам,
и 'апче против завист взимам -
Язък, в леглото за атлет
не съм роден, а за пуйет!...
11.10.2023.
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси ".
© Георги Каменов Всички права запазени