Един комшия на осемдесе
с голяма компетентност,
каза ми, че пиел пчелно млечице
за полова потентност.
Аз го питам - действа ли това -
и едва се сдържам да не се изхиля.
–Да, вече почнах да бръмча,
остава само да почна да жиля...
© Виктор Горов Всички права запазени