14.03.2008 г., 11:42 ч.

''Апо аврио'' (От утре) 

  Поезия » Любовна
749 0 3

                                "Апо аврио" - От утре

Не си мисли, че няма време. Не бързай, остани

и жално,жално сега на мене "Обичам те" кажи,

       дори и да не искаш ти, защото

 

Апо аврио ще съм друг и отново на ум ще реша.

С теб не трябва да сме дотук, също така не трябва  повече да греша.

Апо аврио истински ще те желая, макар аз добре

да зная, че не можеш и никога няма да можеш да не си с мен, а с друг.

Апо аврио та тело моно есена,ала апо аврио.

Апо аврио та телис моно мена, ала апо аврио.

 

Ще продължи ли мисълта ти голяма, че точно,

ама точно така да се случи и получи трябва.

Да бъде така, че всички неща да станат лично

за теб и мен от утре, всичко да е от утре или апо аврио.

 

 

 

 

 

 

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Апо аврио та тело моно есена,ала апо аврио.-От утре ще искам само теб,ала от утре.
    Апо аврио та телис моно мена,ала апо аврио.-От утре ще искаш само мен,ала от утре.
  • Правилно,преведи ги.И така не звучи лошо ама се пуля като индианец в пишеща машина.
  • Кою, преведи строфите, които са на гръцки, за тези, които не знаят езика.
Предложения
: ??:??