Тиранът те уби, но ти си вечен
и от народа Апостол си наречен,
че без страх и колебание
ти събуди народното съзнание
и пред олтара на отечеството
морален пример даде на човечеството
за мъжество и свободолюбие
и на всеки българин за родолюбие.
© Георги Всички права запазени