Странна фирма аз видях наскоро.
Дейност - изкупуване на мед.
Всеки, все за фирмата говори,
казва се - "Киркор и Бенаред".
Струпани са възрастни и млади,
стиснали в буркани сладостта.
Искаха по-дълго да останат
в офиса, щом предадат меда.
Учудени са двамата арменци.
Криза уж, а пълно със народ.
Идваха от всички континенти.
Фирмата в подем е и възход.
Тайната във името бе скрита.
Хората са като птиче ято.
Някой с глас прочел е, без да иска,
фирменото лого слято...
© Валентин Йорданов Всички права запазени