Прегръщам те с аромата на деня,
потапям се в устните ти страстни!
Обливам тялото ти в светлина,
сърдечен удар- искра любовновластна!
Вселената в ръцете ни е луда,
завихря ни и ставаме едно.
И сякаш сме око на пеперуда,
пулсиращо за обич и добро!
А страстите ни- танц на балерина,
въртяща се в неспирен пирует,
бродират будоара за двамина.
Обсипани с кристали от възбуда,
на полюса горим, а в юга жарък
във блажено изкушение
разкъсваме воали нетърпение!
Изгарящи телата ни се сливат
в съвършенство, което обича.
Нашият свят не признава лъжи,
той до болка от тях ни съблича!
© Лидия Всички права запазени