Заспивам с аромат на портокал с канела
и със спомена за твоите очи.
Ще сънувам теб и само теб, любими мой,
и то чак до късните зори.
Ще сънувам как с усмивка на лице
на самотна гара ще ме чакаш ти.
Заспивам с аромат на портокал с канела
и знам, че само сън от тебе ме дели.
29.12.2006