А С О Ц И А Ц И И
Уморената тишина в огромните мегаполиси
търси нелегални кътчета за свойте изяви,
където да нашепва горещо за страстни любови,
от които само смътни спомени са останали.
Днес на показ е изцяло сергията,
която не прави на никого впечатление,
безсмислието на алчността си е във стихията,
отразявано от погледи празни,лишени от зрение.
23.08.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени