Астрална благодат, отвъд съня
отново те прегръщам в чуден свят.
Ти Муза си! Любимата жена -
астрална благодат, отвъд съня...
Повела ме с любовна светлина
сега съм с теб в астрална благодат.
Астрална благодат, отвъд съня
отново те целувам в чуден свят.
Мечтите ни превръща в топлина
астрална благодат, отвъд съня...
Тук истината, мила, е една -
и обич е в астрална благодат.
Астрална благодат, отвъд съня
танцувайки се любим в чуден свят.
© Асенчо Грудев Всички права запазени