Утро - порастващо в ден!
Вечер - порастваща в нощ!
Буква - порастваща в дума...
Аз - порастващ човек!
:)
Здравей, Свят! :)
Нима ти не порастваш?
Защо изпълнен си със яд?
Защо животът пъстър тъй погазваш?
:(
Прекрасно утро!
Аромат на кръв!
Птици пеят за любов...
А аз дочувам вой от скръб!
:(
Защо? Защо умряха те?
Със музика в ушите!
Какво постигнахте,
като ни разплакахте душите?
© Маргарита Ангелова Всички права запазени