О, Францио, хората ти от болка плачат!
12 жертви и за нас нещо значат!
И нас за тях обзема ни тъга!
Кръв, насилие - стига, докога!?
Есента мина, дойде зима.
Колко мъка в душите им има!
Българино, прояви състрадание
и на трагедията им обърни внимание!
© Георги Всички права запазени